COC Deventer op zoek naar Facebooker (M/V)

Naast deze officiƫle internetpagina is de Facebook-pagina van COC Deventer een belangrijke bron van informatie voor meer dan duizend regelmatige bezoekers. Degene die ooit gestart is met het opzetten en onderhouden van deze Facebook-pagina gaat hier mee stoppen en daarom zoekt COC Deventer iemand die dit over kan nemen.

In de praktijk houdt het in dat je regelmatig (liefst dagelijks) de pagina bezoekt en eventueel reageert op nieuwe berichten. Daarnaast zorg je dat de activiteiten van COC Deventer op die Facebook-pagina geplaatst worden (dit kan door een linkje te maken naar de officiƫle COC-pagina). De persoon die de Facebook-pagina gaat onderhouden is lid van de Communicatie-groep van COC Deventer.

COC Deventer is voor haar ruim 1000 vrienden op zoek naar een rasechte

FACEBOOKER (M/V)

voor het plaatsen van berichten en onderhouden van de Facebookpagina.

Lijkt je dit leuk laat het ons weten via Facebook of stuur een mail naar communicatie@cocdeventer.nl

Tags: ,