Zomerprogramma van de IJssel Dykes: Fietsen

donderdag 5 september 2013

COC-café Face It, Brink 64a in Deventer: 19.30 uur

Vanwege de mooie nazomer wordt r deze donderdag niet gesport in de gymzaal, maar is er een mooie fietstocht gepland. Om 19.30 uur verzamelen bij het COC, waar we ook teugkomen voor de gezellige nazit. Alle vrouwen zijn welkom!!

Verzamelen voor COC-café Face It (Brink 64a te Deventer). Vertrek om 19.30 uur voor een tocht van ca. 25 tot 30 km (over asfalt). Halverwege drinken we wat (er wordt gezorgd voor koffie/thee/fris en een kleine versnapering) en het is de bedoeling dat we rond 21.15-21.30 uur weer terug zijn bij COC-café Face It voor de naborrel.

n.b. het is wel handig als je licht op je fiets hebt. Als het goed is zijn we voor het donker weer terug, maar voor de zekerheid is het wel zo veilig om te zorgen dat je te zien bent voor anderen!

Fietsen

Tags: ,