Lancering whydonate app; ook COC Deventer doet mee!

COC Deventer nu ook mobiel!

Per 30 september gaat COC Deventer de mobiele app whydonate inzetten voor het ontvangen van donaties. COC Deventer speelt hiermee in op de bewegingen in de huidige markt van smartphones, apps en social media. Aangezien men steeds meer doet op de smartphone, is mobiel zichtbaar zijn nu nog belangrijker voor organisaties die (mede) afhankelijk zijn van donaties. Via whydonate gaat COC Deventer daarom ook projecten waar zij geld voor nodig heeft communiceren en donateurs de mogelijkheid bieden om hun social media in te zetten om ervoor te zorgen dat meer potentiƫle donateurs kunnen worden bereikt.


Wat is whydonate precies?
whydonate is een nieuwe mobiele applicatie die het als eerst mogelijk maakt om snel, gemakkelijk en eenmalig goede doelen te steunen. Heel simpel, met een paar drukken op knop een bedrag overmaken. De app is per 30 september in de Appstore en Google Playstore te downloaden. De drijfveren achter whydonate zijn de bevlogen Haarlemse ondernemers Daniel Boham (31) en Niels Corver (25).

Lokaal en nieuws
Naast de grote bekende goede doelen kan de gebruiker op basis van zijn eigen locatie zien welke lokale goede doelen er in de omgeving te steunen zijn. Door te kijken naar het type icoon weet de gebruiker direct om wat voor goed doel het gaat: humanitair, natuur, dier, cultuur of gezondheid.
Zodra er een project is voltooid worden de donateurs hier middels een pushbericht van op de hoogte gebracht.
Whydonate gaat deze maand een pilot starten met ruim 50 goede doelen variƫrend van grote bekende tot kleine lokale stichtingen. De App is gratis te downloaden en zowel voor iOS als Android beschikbaar.

2013-09-26 QR-code whydonate 2013-09-26 QR-code COC Deventer

Tags: