Ladies Film: 'Old Cats' (Gatos Viejos)

zondag 29 september 2013

(voorafgaande aan de Ladies Lounge in café Face It)

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 14.30 uur

Speciale filmmiddag in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken bi de Ladies Lounge in COC-café Face It. Aanvang film om 14.30 uur; café geopend vanaf 16.00 uur. Deze filmmiddag is een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Old Cats (VS/Chili 2010)
De 80-jarige Isadora leidt met haar geliefde Enrique een comfortabel leven in haar bescheiden, maar elegante appartement in Santiago en ze genieten van hun twee katten. Hun leventje wordt verstoord als op een dag Isadora’s dochter Rosario met haar vrouwelijke geliefde Hugo op bezoek komt. Isadora ontdekt dat haar geheugen snel achteruit begint te gaan. Tijdens een ogenschijnlijk ontspannen etentje probeert ze wanhopig haar toestand te verbergen voor haar inhalige, drugsverslaafde dochter Rosario.

2013-09-29-Old-Cats

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,