Film op Vrijdag: Codependent Lesbian Space Alien Seeks Same (lesbisch thema)

vrijdag 6 september 2013

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Codependent Lesbian Space Alien Seeks Same (VS 2012)
Drie buitenaardse vrouwen, lesbische aliens, worden op een wel zeer speciale missie naar de planeet Aarde gestuurd: ze moeten zich door de aardbewoners het hart laten breken zodat hun overvloeiende romantische gevoelens niet langer de ozonlaag van hun eigen planeet vernietigen.

Dus gaan de afhankelijke Barr, de promiscue Zylar en de ravissante Zoinx in de lesbienne scene van New York op zoek naar ware liefde. Zylar probeert het via online dating, terwijl de geobsedeerde Barr alleen geïnteresseerd is in wat Zylar van plan is. Alleen Zoinx doet het op de ouderwetse manier met de junk-shop assistent Jane, die nog nooit geluk gehad met aardse vrouwen.
Maar is hun romance bestand tegen de uitdaging van intergalactische liefde?

De andere twee aliens komen, nadat ze er achter zijn gekomen dat de eisen van de aardvrouwen niet mis zijn, nader tot elkaar en bewonderen de schoonheid van een kwarktaart die in een etalage ronddraait.

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,