Geslaagd Boekenmarktcafé

Zondag 4 augustus werd voor de 25e keer de Deventer Boekenmarkt georganiseerd en dankzij het fraaie weer trok dit evenement veel bezoekers. Vanaf 11.00 uur (of eigenlijk al een half uur daarvoor) was COC-café Face It geopend. Het eigengemaakte appelgebak van Michael (waarvoor dank) werd zeer gewaardeerd en de drie taarten waren rond 14.00 uur dan ook uitverkocht. Daarnaast vonden de tosti’s ook gretig aftrek, dus de inwendige boekenmens had niet te klagen.

Bovendien konden bezoekers neuzen in het overgebleven assortiment van de oude COC-biblioteek. Tegen een vrijwillige bijdrage mocht men boeken meenemen; dit bedrag komt ten goede aan de Roze Kast in de Openbare Bibliotheek (waar de overige boeken van de voormalige COC-bibliotheek hun thuis hebben gevonden). In totaal werd € 82.40 geschonken ten bate van de Roze Kast, zodat binnenkort weer nieuwe aankopen gedaan kunnen worden.
De Roze Kast is te vinden op de eerste etage van de Centra\lle Bibliotheek aan de Brink 70 te Deventer. Mensen met een bibliotheekpas kunnen ook boeken en DVD’s uit die Roze Kast reseveren via de website van de Openbare Bibliotheek Deventer.

Tags: ,