Men-Meet-Men: Beach Party

maandag 3 juni 2013

Café Face It: 20.00 uur – 01.00 uur

Op maandagavond 3 juni 2013 wordt in café Face It (Brink 64a te Deventer) voor de vijde keer een avond speciaal voor homo- en bi- jongens en mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Avond is getiteld ‘Men Meet Men’ en vanwege de naderende zomer is het thema ‘Beach-Party! De bar op de begane grond is een gemoedelijke cocktailbar en beneden in de kelder is een tropical hotspot. In deze basement is strandkleding verplicht!
De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, er zijn VJ presentaties, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Tevens is de lounge- & relaxruimte geopend. Net zoals bij de vorige avonden zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige en gemoedelijke avond van te maken, dus kom en beleef het mee!!
Deze speciale avond is geopend van 20.00 tot 01.00 uur (na 24.00 uur geen toegang meer!). De entreeprijs bedraagt € 2,00. COC-leden hebben vrije toegang op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart.

Tags: