Film (vrouwenthema): A Perfect Ending (VS 2012)

vrijdag 7 juni 2013

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

A Perfect Ending (VS 2012)
A Perfect Ending werd geregisseerd door Nicole Conn en deze film is de opvolger van Elena Undone en van Claire Of The Moon.
De nieuwste van Nicole Conn gaat over huisvrouw Rebecca die alle reden heeft om gelukkig te kunnen zijn: ze heeft de beschikking over genoeg centjes, ze is intelligent, ze is een mooie vrouw en ze is moeder van drie fijne kinderen. Maar Rebecca heeft een geheim en is de laatste tijd wat depressief. Haar vriendinnen denken dat ze in een midlife crisis zit en ze krijgt het advies om een minnares te nemen: a woman, because it is so much more familiar with the manual. Na wat aarzeling neemt ze een kloek besluit en callgirl Paris belt bij haar aan. Dan begint een onverwachte erotische reis, met als einddoel dat Rebecca ontdekt wat haar werkelijk beweegt..

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,