Film & Café: The Four-Faced Liar

vrijdag 5 april 2013

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

The Four-Faced Liar (VS 2010)
Gek op vrouwen! In de lesbische film FOUR-FACED LIAR is Bridget, letterenstudent in New York en liefhebster van Emily Brontë, een ware vrouwenverslindster.
Womanizer Bridget wil absoluut GEEN relatie en ze noemt de vrouwen die ze verovert naar de dagen van de week… Met haar beste vriend Trip deelt ze een appartement. Trip is net als zij een rokkenjager, ondanks het feit dat hij wel een relatie heeft.
Op een met veel alcohol overgoten avond ontmoeten ze in de NewYorkse bar The Four-faced Liar het schijnbaar perfecte stelletje Greg en Molly. De mannen Trip en Greg blijken beiden dol op sport & games en ze raken gelijk met elkaar bevriend.
Ook de lieve Molly – eveneens studente literatuur – en Bridget kunnen goed met elkaar overweg. De twee vrouwen besluiten samen te studeren, maar alras verandert de aandacht voor de literatuur in LUST VOOR ELKAAR. Hierdoor komt het leven van de vier vrienden knap op z’n kop te staan, want Molly staat wél aan de vooravond van haar trouwen met Greg.

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,