Hand-in-hand - Deventer stadswandeling

zaterdag 23 maart 2013

Vertrek en aankomst Café Face It: 14.00 uur

Voor heel veel stellen is hand in hand wandelen heel vanzelfsprekend. Samen het gevoel van verbondenheid ervaren in een moment van gelukkig zijn. Helaas is dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Veel homoseksuele mannen en vrouwen hebben moeite om genegenheid in hun relatie op straat te uiten. Bang voor afkeurende blikken of nageroepen te worden.

Wil jij laten zien dat je discriminatie op basis van seksuele geaardheid niet oké vindt? En heb jij zin in een interessante culturele wandeling door de prachtige historische binnenstad van Deventer? Wandel dan met ons mee voor een Deventer waar iedereen zichzelf kan zijn.

Iedereen is welkom, met of zonder wandelmaatje, op zaterdag 23 maart 2013. We vertrekken om 14.00 uur vanaf het COC café “Face it” op de Brink 64a. Twee uur later zijn we weer terug bij het café waar onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat kan worden. Deelname aan de wandeling is gratis.

Deze actie is een initiatief van:
de werkgroep Homobeleid van de gemeente Deventer,
het Etty Hillesum Centrum
en COC Deventer

2013-03-23-Hand-in-Hand

Tags: ,