Roze Stijldansavond

zaterdag 16 februari 2013

Zaal de Horst, Kerkstraat 5 in Deventer: 20.00 uur

COC Deventer organiseert vier keer per jaar een spetterende stijldansavond in De Horst, Kerkstraat 5 te Deventer; deze keer op zaterdag 16 februari. Deze swingende dansavond is gratis voor COC-leden! Niet-leden betalen slechts €10,00. Hiervoor ontvang je ook een consumptiebon voor een gratis drankje in COC-café Face It waar een afterparty zal plaatsvinden. Graag vooraf opgeven voor deze stijldansavond tot uiterlijk een week van tevoren.

De avond begint om 20.00 uur met een dansworkshop van uniparendansschool Hans Vos uit Amsterdam. Voor deze workshop heb je geen danservaring nodig dus iedereen kan deelnemen! Het is een dansavond voor MM- & VV-paren, maar ook singles zijn van harte welkom! Na de workshops is het vrij dansen tot ± 23.00 uur in zaal ‘De Horst’ en je kunt verder feesten in COC-café Face It tot 24.00 uur.
Beperkte kaarten, dus reserveer op tijd via dit e-mailadres. Opgave uiterlijk voor zaterdag 9 februari.

Meer informatie over Uniparen-dansschool Hans Vos vind je via deze internetpagina.

Tags: