IJssel Dykes; sporten met andere vrouwen

donderdag 28 februari 2013

Gymzaal De Duivengang; vanaf 19.45 uur

Op donderdag 28 februari a.s. organiseren de IJssel Dykes een basisles zelfverdediging voor vrouwen. Alle vrouwen zijn van harte welkom! De training wordt verzorgd door Rolf Tijssen, die een brede ervaring heeft met het geven van trainingen op het gebied van weerbaarheid en zelfverdediging.
De basiscursus wordt gehouden in het vaste honk van de IJssel Dykes, Gymzaal De Duivengang, Broederenstraat 1 in Deventer. Wil je mee doen? Stuur dan een mail naar ijsseldykes-secretaris@cocdeventer.nl.

De kosten van de training worden onderling verdeeld en omdat er al een aantal vrouwen zich heeft opgegeven bedraagt de prijs maximaal 10 euro per persoon. De les begint om 19.45 en duurt tot 21.00 uur. Aansluitend gaan we natuurlijk gezellig wat drinken in Café Face It.

Meer informatie over Rolf Tijssen kun je vinden op www.tijssenweerbaarheid.nl.

Tags: ,