Filmhuis de Keizer: Elliot Loves

vrijdag 1 februari 2013

Filmhuis De Keizer, Keizerstraat 78 in Deventer: 21.45 uur

Distributeur Artifilm organiseert het Q-Fest Winter ’12/’13, waarin tien gay & lesbian-topfilms te zien zijn in zestien verschillende steden in Nederland. In filmhuis De Keizer wordt vanaf 7 december elke vrijdagavond om 21.45 uur een nieuwe film vertoond, voor negen weken lang tot en met 1 februari 2013.

Elliot Loves (VS 2012)
Regie: Gary Terracino
Prachtig en hartverwarmend verhaal over de zoektocht naar liefde!
Elliot is een nieuwsgierig jongetje van 10 jaar dat samen met zijn moeder woont. Zijn vader kent hij niet want die nam na zijn geboorte afscheid van hen. Zijn moeder valt steeds weer op de verkeerde mannen, die zich ook telkens bemoeien met zijn leventje. Elliot wordt gedwongen hierin volwassen op te treden met alle gevolgen van dien…
Als 21 jarige man probeert hij zelf een eigen leven vol romantiek op te bouwen maar merkt dat hij geconfronteerd wordt met dezelfde valkuilen als zijn moeder. Is hij in staat zijn leven anders in te vullen?

Elliot Loves is de debuutfilm van Terracino. Publieksfavoriet op het Miami Gay and Lesbian Film Festival. “A terrific example of the best in filmmaking which will appeal to gay and straight audiences alike.” (Philly.Com)

COC-leden opgelet: op vertoon van je COC-lidmaatschapskaart krijg je € 2,- korting op de films die draaien in filmhuis de Keizer in het kader van Q-Fest Winter 12-13!

Meer info? Bezoek de website van Filmhuis De Keizer.

2013-02-01 elliot

Tags: