Film & Café: So Hard To Forget

vrijdag 1 februari 2013

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

So Hard To Forget (Brazilië 2010)
Julianna, 35 jaar en docent Engelse literatuur, besluit na de breuk met haar vriendin Antonia te verhuizen naar de kust. Ze trekt er in bij haar beste vriend Hugo (een homoseksuele man), en samen rouwen ze om zijn gestorven partner.
En dan is er nog zijn vriendin Lisa, zwanger en single. Ze vormen een apart trio huisgenoten, die stap voor stap een nieuw leven trachten op te bouwen, met nieuwe kansen en geluk. En inderdaad maken boosheid, bitterheid en verdriet plaats voor liefde. Temeer als Lisa’s beeldschone nicht Helena haar entree maakt…
Como Esquecer is een mooie bitterzoete karakterstudie met Vergeten, Vergeven en Opnieuw Beginnen als leidraad.

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,