Classic Sunday Filmmiddag: Claire of the Moon ♀♀

zondag 17 februari 2013

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 15.00 uur

Derde zondag van de maand in het winterseizoen, dus een film met een roze thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 15.00 uur; café geopend vanaf 16.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Claire of the Moon (VS 1992)
Lesbische romantiek met happy end: Claire en Noel delen een kamer op een schrijfsterskamp bij een prachtig strand. De twee vrouwen lijken in niets op elkaar; als de een waakt slaapt de ander. Voor Claire is het een grote verandering in haar leven, als zij ontdekt dat zij zich aangetrokken voelt tot Noel.

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,