Oproep aan Roze Senioren

Roze 50+ organiseert: ” ALS U BEGRIJPT WAT IK BEDOEL…”
‘Tompouce- en High Tea-bijeenkomsten’ voor roze ouderen

Begin 2013 vinden ook in onze regio bijeenkomsten plaats voor homoseksuele senioren die willen praten over zaken die belangrijk zijn in hun leven. De nadruk ligt op bemoediging en uitgaan van eigen kracht.

Het gaat om twee bijeenkomsten voor mannen en vrouwen van boven de 50, al dan niet openlijk homoseksueel en met de behoefte om met anderen ervaringen te delen. De bijeenkomsten vinden in de regio plaats en staan onder leiding van een regionale roze ambassadeur. De bijeenkomsten zijn gratis en worden mogelijk gemaakt door het consortium Roze 50+ Nederland. Bent u 50Plus en voelt u zich aangesproken meld u zich dan aan. Mogelijk kent u andere senioren die belangstelling zouden kunnen hebben. Attendeer hen s.v.p. ook op deze bijeenkomsten. Een bijeenkomst start alleen bij voldoende deelname.

Aanmelden kan bij: de website van Roze 50+. Telefonisch aanmelden kan via de ANBO Servicelijn 0348 466 680.

Tags: