Zondagmiddagsalon: 'Snertcafé' met duo 'De Wilde Orchidee'

zondag 16 december 2012

Café Face It: 16.00 uur

Dickensfestival in Deventer. Op zondag 16 december is iedereen van harte welkom op de gemoedelijke zondagmiddagsalon met fijne muziek en lekkere hapjes. Het thema is ‘Snertmiddag’ en deze keer een speciaal optreden van het duo ‘De Wilde Orchidee’. Dit duo bestaat uit Paul Tijink en Irene Hemelaar en zij nemen hun publiek mee op een muzikale reis door het mooiste en leukste liedrepertoire uit de jaren 20 tot 80 van de vorige eeuw. Natuurlijk is er ook erwtensoep verkrijgbaar. Het COC-café is geopend vanaf 16.00 en blijft doorlopend open tot ’s avonds het Zondagcafé begint.

Meer informatie over duo ‘De Wilde Orchidee’ is te vinden via deze website.

De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom.

Tags: