Filmhuis De Keizer: Unconditional

vrijdag 14 december 2012

Filmhuis De Keizer, Keizerstraat 78 in Deventer: 21.45 uur

Distributeur Artifilm organiseert het Q-Fest Winter ’12/’13, waarin tien gay & lesbian-topfilms te zien zijn in zestien verschillende steden in Nederland. In filmhuis De Keizer wordt vanaf 7 december elke vrijdagavond om 21.45 uur een nieuwe film vertoond, voor negen weken lang tot en met 1 februari 2013.

Unconditional (Groot-Brittannië 2012)
Psycho-drama van Bryn Higgins over een tweeling die valt voor een charismatische man die liefde biedt onder één voorwaarde.
De 17-jarige tweeling Kristen en Owen woont samen met hun zieke moeder in een buitenwijk van een Noord-Engelse stad. Het is een warm gezin maar toch willen de twee wat anders dan continu zorgen voor hun moeder en verlangen ze naar een eigen, minder saai leven. Dan komt Liam op bezoek om over een financiële lening te praten. Hij is sterk, charmant, ziet er goed uit en is een echte man van de wereld. Kirsten valt gelijk voor hem en begint te dromen over een leven met hem los van haar familie. Maar Liam nodigt haar broer Owen uit voor een drankje. Langzaam valt ook Owen als een blok voor hem en zeer gevleid door zijn aandacht geeft hij toe aan zijn eigen gevoelens. En dan komt de diepere achtergrond van Liam’s obessie langzaam naar boven. Hij biedt zijn onvoorwaardelijke liefde aan Owen, onder één voorwaarde…

COC-leden opgelet: op vertoon van je COC-lidmaatschapskaart krijg je € 2,- korting op de films die draaien in filmhuis de Keizer in het kader van Q-Fest Winter 12-13!

Meer info? Bezoek de website van Filmhuis De Keizer.

Tags: