Filmhuis de Keizer: Notre Paradis

vrijdag 7 december 2012

Filmhuis De Keizer, Keizerstraat 78 in Deventer: 21.45 uur

Distributeur Artifilm organiseert het Q-Fest Winter ’12/’13, waarin tien gay & lesbian-topfilms te zien zijn in zestien verschillende steden in Nederland. In filmhuis De Keizer wordt vanaf 7 december elke vrijdagavond om 21.45 uur een nieuwe film vertoond, voor negen weken lang tot en met 1 februari 2013.

Notre Paradis (Frankrijk 2012)
Facinerende en zwarte road-movie van Gaël Morel over twee geliefdes op het criminele pad.
Het wordt voor Vassili steeds lastiger op zijn dertigste aan goede klanten te komen. Men zoekt steeds meer zijn heil bij jongere types. Als hij op een nacht in Bois de Boulogne een bewusteloze en mishandelde jongen vindt, neemt hij hem mee naar huis. Hij verzorgt hem en noemt hem Angelo. Al snel raken de twee verliefd op elkaar. Vassili’s zaakjes lopen gelijk beter als hij Angelo telkens meeneemt naar zijn afspraakjes. Het samenwerken bevalt het liefdes- en zakenkoppel goed en ze dromen van een gezamenlijk paradijs. Ze beramen een plan om snel geld te verdienen door hun klanten te beroven. Vassili schrikt daarbij niet terug voor het gebruik van grof geweld en ze geraken in een roes van seks en geweld. Ze maken al snel vijanden en als de grond te heet wordt onder hun voeten, verlaten ze halsoverkop Parijs. Hun vlucht voert ze naar een vroegere vriendin van Vassili die met haar zoontje in Grenoble woont. Maar zijn zij in staat hun onheil af te wenden?

COC-leden opgelet: op vertoon van je COC-lidmaatschapskaart krijg je € 2,- korting op de films die draaien in filmhuis de Keizer in het kader van Q-Fest Winter 12-13!

Meer info? Bezoek de website van Filmhuis De Keizer.

Tags: