Roze-Film-Middag: Priscilla, Queen Of The Desert (Australië 1994) ♂♂

zondag 18 november 2012

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 15.00 uur

Derde zondag van de maand in het winterseizoen, dus een film met een roze thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 15.00 uur; café geopend vanaf 16.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Priscilla, Queen Of The Desert (Australië 1994)
Showgirls Felicia, Bernadette en Mitzi (2 travestieten + 1 trans) rijden in hun kleurrijke bus Priscilla naar een gat in de Australische woestijn – Komische situaties, mannen en discohits maken Priscilla tot klassieke gay movie.

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: , ,