Theatergroep AanZ zoekt medewerkers

Theater AanZ is een professionele theatergroep uit Nijmegen, die seksuele diversiteit (homoseksualiteit) zichtbaar en bespreekbaar maakt in o.a. het voortgezet onderwijs, het mbo en andere maatschappelijke organisaties.
Het ontwikkelen van een visie en het maken van een beleid over seksuele diversiteit op school is een belangrijke doelstelling van de voorstellingen van Theater AanZ. Daarmee kan uitsluiting en discriminatie van leerlingen, studenten en docenten voorkomen worden.

Theater AanZ werkt met een professionele publieksbegeleiders en acteurs die sterk identificeerbaar zijn voor het publiek en zich betrokken voelen bij het thema van de voorstelling.

Momenteel wordt gewerkt aan een nieuwe voorstelling, getiteld ‘In Den Vreemde’. Deze voorstelling gaat over homoseksualiteit binnen onze multiculturele samenleving. Dit keer is de voorstelling niet voor jongeren maar voor hun ouders en zullen de verhalen van de ouders geportretteerd worden in een voorstelling en zal deze gespeeld gaan worden in de wijken en op ouderavonden. AanZ heeft voor het maken van een nieuwe voorstelling wederom subsidie gekregen.

Theater AanZ is voor haar nieuwste voorstelling ‘In den Vreemde’ met spoed
op zoek naar medewerkers voor de productieleiding, acquisitie en PR-activiteiten. Het gaat om een taakomvang van twee à drie dagen per week voor één jaar.

Als je interesse hebt neem dan contact op met Jolanda de Groot van theater
AanZ op nummer 024-6635370 of 06-12834645. Voor meer informatie kijk op www.theater-aanz.nl .

Tags: ,