Saturdance Party met DJ Knut & Polly

zaterdag 27 oktober 2012

Café Face It: 22.00 uur

Let op: Het eerder aangekondigde eindfeest in de Schouwburg van deze zaterdag 27 oktober wordt verplaatst naar vrijdag 23 november. Vanavond in het COC-café wel een extra spetterende Saturdance!

Als Gast-Dj’s draaien vanavond DJ Knut & Polly (ook bekend van Sjiek en DPE Deventer). Vanaf 22.00 uur kun je genieten van diverse muziekstijlen om helemaal los te gaan op de dansvloer. Het Happy Hour komt vanavond te vervallen. Laatste Zaterdag is gericht op een jong en dynamisch uitgaanspubliek; de DJ zorgt voor lekkere swingende muziek op de dansvloer boven. Beneden in de loungekelder is de sfeer wat intiemer en je kunt er ook genieten van je sigaretje. Toegang tot 02.00 uur; het café blijft open tot 02.30 uur.

Tags: , ,