Roze-Film-Avond: Weekend (VK 2012) ♂♂

vrijdag 26 oktober 2012

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homoseksueel thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Weekend (VK 2012)
In de bekroonde film WEEKEND van Andrew Haigh leert een badmeester de kunststudent Glen kennen. Net voor sluitingstijd pikt Russel in een homobar de mooie Glen op. Ze worden dronken, nemen drugs, hebben seks met elkaar, maar ook vertellen ze elkaar verhalen en ze verliezen zich vol plezier in lange, diepzinnige gesprekken. Wat begon als vrijblijvende ontmoeting blijkt een grotere belofte in te houden. Een ontmoeting die deze homoseksuele mannen zich hun hele leven zullen herinneren.

Andrew Haigh’s film Weekend is een eerlijk, onbeschaamd liefdesverhaal van twee mannen. Prachtige vertelling over de zoektocht naar een identiteit en over het belang van je onvoorwaardelijk in te zetten voor het leven.

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,