Eerste Men's-Only-Café gemoedelijk verlopen

Afgelopen maandagavond 1 oktober 2012 is in café Face It de eerste avond speciaal voor homo- en bi- jongens en mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Tijdens deze openingsavond van de Men’s-Only-Avond werd een geweldige show gegeven door een als politie-agent verklede stripper. Nadat het aanwezige publiek gecontroleerd en eventueel gefouilleerd was, volgde een act vol humor en opzwependheid. De bezoekers wisten deze openingsshow enorm te waarderen.
De aankleding was zinnenprikkelend en de DJ zorgde voor bijpassende sfeermuziek. In de kelder, welke als lounge- en rookruimte fungeerde, was ook een intiem knuffelhoekje gerealiseerd. Ondanks dat de bezoekers deze ruimte als erg gezellig ervoeren werd er geen gebruik van gemaakt. Over het algemeen bestonden de bezoekers uit vaste COC-mensen, zodat er eigenlijk sprake was van een extra gemoedelijke avond na het weekend.

Er volgen nog twee speciale mannenavonden, getiteld ‘Men Meet Men’, op 3 december en op 4 februari 2013. Na deze avonden volgt een evaluatie of er daarna nog meer activiteiten speciaal voor mannen georganiseerd gaan worden. Ook deze beloven gezellige en relaxte avonden te worden, dus kom en beleef het mee!!
Deze speciale avond is geopend van 20.00 tot 01.00 uur (na 24.00 uur geen toegang meer!). De entreeprijs bedraagt € 2,00. COC-leden hebben vrije toegang op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart.

Tags: