COC Deventer 40 jaar: Zondagavondshow met Ab Kranenbarg

zondag 28 oktober 2012

COC-café Face It: 21.00 uur (Programma vanaf 22.00 uur)

Op zondag 28 oktober wordt vanwege het 40-jarig bestaan van COC Deventer dé COC-talkshow uit de jaren ’80 nog een keer van stal gehaald: De Zondagavondshow met presentator Ab Kranenbarg. Actuele onderwerpen en gasten die daar over op speelse wijze worden bevraagd door Ab Kranenbarg, die inmiddels wel wat ouder is geworden, maar zijn nieuwsgierigheid nog steeds niet onder stoelen of banken steekt. De identiteit van de gasten blijft tot het laatste moment geheim; ook dat was een goede traditie in de jaren tachtig. Café open vanaf 21.00 uur; het programma begint om 22.00 uur (ook dat blijft onveranderd) en de entree is voor iedereen gratis.

Meer informatie over de Zondagavondshow is te vinden via het artikel uit de reeks ’40 jaar COC in Deventer’ .

Tags: ,