Zaterdag 22 september: Opening Roze Kasten in de bibliotheek

zaterdag 22 september 2012

Openbare Bibliotheek: Brink 70 – vanaf 16.00 uur

Op zaterdag 22 september worden in de bibliotheek op feestelijke wijze de ‘Roze Kasten’ officieel ingewijd. In deze kast zijn boeken, DVD’s en studies gericht op homoseksuelen, lesbiennes, transgenders en biseksuelens te vinden, die natuurlijk ook voor ge├»nteresseerden buiten de doelgroep toegankelijk zijn. Vanaf 16.00 uur kan men terecht in de bibliotheek en van 16.30 uur tot 18.00 uur zal schrijver Ted van Lieshout een lezing geven rondom zijn meest recente boek ‘Mijn meneer’. Daarna worden de Roze Kasten officieel geopend en is er gelegenheid om nog wat na te genieten tot ┬▒ 19.00 uur.

Meer informatie is te vinden via de website van Ted van Lieshout .

Tags: , ,