Seizoenopeningsparty met optreden van Dorka & Wessels

zaterdag 8 september 2012

COC-café Face It: 22.00 uur (café open vanaf 21.00 uur)

Vanaf september beginnen de activiteiten van COC Deventer weer volop. Om dat te vieren is er op zaterdag 8 september een feestelijke seizoenopeningsparty met een speciaal optreden van singer-songwriterduo Dorka & Wessels. Entree is gratis voor iedereen. Aanvang van het optreden is 22.00 uur en het café is geopend vanaf 21.00 uur. Het reguliere Happy Hour op zaterdag komt deze avond te vervallen.

Ruth Dorka & Alice Wessels vormen als bevlogen singer-songwriters een nieuw duo vanaf 2012.
Beiden hebben een brede muzikale achtergrond en zij hebben hun sporen in muziek, door de jaren heen,
ruimschoots verdiend. Ze timmeren nu hard aan de weg om als nieuw duo naambekendheid te vergroten en
zij richten zich op deelname aan festivals, singer songwriter events, radio- en tv optredens maar zijn
ook zeker te boeken voor diverse optredens die aansluiten bij het repertoire en de eigenheid die zij hebben ontwikkeld.

Ruth en Alice componeren en arrangeren hun muziek zelf en begeleiden zichzelf, elkaar en bij gelegenheid ook andere muzikanten, op piano en gitaar. Hun muziek valt te omschrijven als een eigenzinnige mix van diverse stijlen waarbij hun hart en eigen levenservaringen een rode draad vormen. Zij beleven en leven hun eigen muziek en de thema’s van hun teksten en dit kun je ervaren in elke song die zij schrijven en brengen!

Meer informatie is te vinden via de website van Dorka & Wessels.

Tags: ,