Stadswandeling 'Van Geert Groote tot Johannes Van Vloten'

zondag 19 augustus 2012

Café Face It: 14.30 uur

Op zondag 19 augustus kunnen wandelaars genieten van een mooie stadswandeling door Deventer met het thema ‘De Moderne Devotie’. Diverse monumenten die te maken hebben met o.a. Geert Groote en Johannes Van Vloten worden gepasseerd. Verzamelpunt is COC-café Face It om 14.15 uur en de wandeling begint om 14.30 uur. Deelname aan de wandeling is gratis!

Na de wandeling keert men tegen 16.00 uur weer terug naar café Face It. Hier begint vanaf 16.00 uur de Zondagmiddagsalon, zodat na de wandeling ook nog lekker nagepraat kan worden onder het genot van een drankje en een hapje. Het COC-café is geopend vanaf 16.00 en blijft doorlopend open tot ‘s avonds het Zondagcafé begint.
De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom.

Tags: ,