Playboy brengt lesbische editie uit


 
Bron: vrolijk.nu

De Lesbische PLAYBOY is te koop. Het 2012 Augustus nummer is lesbisch en het gaat om een éénmalige editie, Het initiatief voor ‘The Lesbian Issue’ komt van twee lesbo-vrouwen: Maartje Weijers en Lot Madeleine, en alle modellen die in het blad zijn vallen ook in het écht op vrouwen.

De maaksters van deze lesbische playboy vonden het belangrijk dat dit nummer werd gemaakt door vrouwen die zelf op vrouwen vallen. ‘Wij genieten van de naaktshoots, maar als die vrouwen daarna in de interviews over hun vriendje gaan uitweiden, is dat gewoon jammer’. Ook werd er gekozen voor vrouwen waarvan je niet meteen zegt die is in werkelijkheid hetero en wordt het er nog eens bijgezet dat de dames in kwestie wel degelijk lesbisch zijn.

De lesbische playboy is in verband met de Gay Pride al vanaf begin augustus in Amsterdam te koop, maar de rest van Nederland, en ook België, moet een week langer geduld hebben voor hij in de winkelrekken ligt. Verder kunnen we je al een klein voorproefje laten smaken van de inhoud van Playboy Lesbisch en een korte samenvatting geven van de lesbo enquête uit het blad.