Binnenkort duiken meer naaktfoto's van Harry op


 
Bron: ad.nl

Het is zeer wel mogelijk dat binnenkort meer blootfoto’s van de Britse prins Harry opduiken. Twee vrouwen lopen volgens een Engelsman te leuren met naaktfoto’s van de prins. De man, een pr-consultant, vertelt vandaag aan de BBC dat hij door twee Amerikaanse vrouwen is benaderd met foto’s van de Britse prins. ‘Ik heb geweigerd’, aldus Max Clifford over het aanbod.

De foto’s werden hem aangeboden door twee mensen die op dat feestje waren, met de vraag of hij de foto’s wilde doorverkopen. De Brit weigerde omdat hij ‘verkoop van de pikante kiekjes niet aan zichzelf zou kunnen verantwoorden’.

Feest in Bar
Harry en zijn entourage zetten vorig weekend de bloemetjes stevig buiten in de bar van hun hotel, waar ze kennismaakten met een groepje vrouwen. Het gezelschap zou het feestje later op de avond hebben voortgezet in de peperdure VIP-suite die Harry en zijn vrienden hadden afgehuurd.

Het liep pas echt uit de hand toen de feestvierders besloten een potje strippool te spelen. Dat de prins er weinig van bakte, bewijzen de naaktfoto’s die entertainmentwebsite TMZ te pakken kreeg. Op een andere foto is te zien hoe Harry een naakte vrouw van achteren vastpakt en knuffelt.

Chippendales
Naar aanleiding van die twee foto’s, kreeg prins Harry een aanbod van de Chippendales. De strippers waren naar verluidt zo onder de indruk van de naaktkiekjes van de Britse prins dat ze hem een baan hebben aangeboden.

‘Wij dachten: als hij het zo leuk vindt om zijn kleren uit te doen in Las Vegas, kan hij dat ook op het podium doen’, zegt een woordvoerder van de Chippendales tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.