Wandeling rondom Nieuw Rande

zondag 8 juli 2012

Bushalte ‘De Platvoet’ te Deventer: 13.45 uur

De wandeling van zondagmiddag 20 mei was mooi en gezellig. Voor de liefhebbers van wandelen (met veel plezier en gezelligheid) is er een vervolg: zondagmiddag 8 juli gaan we verder met ontdekken van al het groen dat Deventer tot “GROENSTE STAD VAN EUROPA” maakt. Dit is een activiteit van de 50+ groep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom.

We verzamelen rond 13.45 uur op De Platvoet bij de bushalte (tegenover de sportschool). Er is voldoende parkeergelegenheid en de buslijnen 2 en 3 rijden vanaf het NS/Busstation eveneens naar de Platvoet. Na de wandeling komen we weer terug bij het startpunt. De route gaat door uiterwaarden en bossen en is ongeveer 12 km. Het COC-Café is open, dus we kunnen daar nog wat napraten en borrelen. We zorgen voor wat hapjes.

De deelname is gratis. Je kunt je opgeven(niet noodzakelijk, wel prettig) bij Martin Braakhekke.

Tags: ,