Wandelen met de 50+ groep van COC Deventer

Op zondag 8 juli 2012 is door de 50+ groep van COC Deventer weer gewandeld. Ondanks enkele (harde) regenbuien aan het begin heeft de groep genoten van de bossen, waterpartijen en rivierduinen bij ‘Nieuw Rande’. Gelukkig was het weer hen goed gezind toen men door de uiterwaarden en langs de IJssel verder liep. Wat een uitzichten en bloemenpracht! De sfeer was goed en het enthousiasme groot.

Naar aanleiding van deze middag heeft de 50+ groep het idee opgepakt om deze wandelactiviteiten in een wat vastere vorm te gieten. Enkele van de deelnemers willen ook wel een wandeling organiseren. Deze wandelingen hoeven niet altijd in Deventer plaats te vinden: het kan ook in Apeldoorn, Zutphen, op de Holterberg, Olst of elders! De bedoeling is dat iedereen, die wat wil, een wandeling organiseert. Dit is echter geen verplichting! Lekker meewandelen blijft het motto! Alles zal in onderling overleg worden georganiseerd.

Je mag, maar moet niet altijd meedoen.
Je mag, maar moet niet wat organiseren.

We horen graag of mensen dit een goed idee vinden. Dus: meld je aan bij de wandelgroep, dan blijf je in ieder geval op de hoogte van de activiteiten. Meer informatie? Stuur even een mailtje naar de organisatie van de 50+ groep van COC Deventer of bel met nummer 0646484813 (Martin).

Tags: ,