Film & Café: Evet; Ich Will

vrijdag 25 mei 2012

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homoseksueel thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Evet; Ich Will (Duitsland 2008)
Dirk wil zich verloven met een Turks meisje, maar stuit op weerstand bij zowel zijn eigen ouders als die van de hare. Coskun is Koerdisch, en wil graag trouwen met zijn Turkse vriendin. Ozlem is een Turkse jongen die zijn vriend verkiest boven het meisje waarmee hij is uitgehuwelijkt. En dan is er de Turkse oom, die koste wat kost een Duitse vrouw wil trouwen om een verblijfsvergunning te bemachtigen. Deze verhalen komen op komische wijze samen en leggen de problemen die gepaard gaan met interculturele liefdesrelaties bloot.

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,