Film & Café: Summer Lover

vrijdag 6 april 2012

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Summer Lover (VS 2008)
Lesbos 1920 – De Amerikaanse miljonairsdochter Sappho Lovell leidt een perfect zorgeloos leventje. Ze is de erfgename van een rijke familie, is zojuist getrouwd met een zeer aantrekkelijke en artistieke man en gaat op huwelijksreis naar het Griekse eiland Lesbos.
Op een dag ontmoet Sappho de mooie Helena, die haar laat kennis maken met een voor haar geheel nieuwe manier van leven . Dit is het begin van een heerlijke erotische zomer waarin zij en haar echtgenoot volop genieten van de aanwezigheid van Helena.
Wat als een onschuldige vriendschap begint, ontaardt al snel in een driehoeksverhouding van liefde en lust en heeft vergaande gevolgen voor alle betrokkenen.
Summer Lover (AKA Sappho) is een heerlijke sensuele zomerfilm die zich afspeelt in de jaren ’20 en waarin een aantrekkelijke jonge vrouw leert proeven van haar seksuele verlangens voor vrouwen.

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,