Film & Café: Is It Just Me?

vrijdag 27 april 2012

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Vanwege 40 jaar COC Deventer in april iedere vrijdag een film, met deze keer een homoseksueel thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Is It Just Me? (VS 2010)
Blaine is zo’n typische jonge ‘gay man’: altijd op zoek naar de liefde… maar met weinig succes. Totdat hij Xander, de man van zijn dromen, op een on-line chatroom ontmoet. Zij vallen voor elkaar en beginnen een “computer-relatie”. En al snel besluiten ze elkaar ‘in het echt te zien’ voor een koffie. Echter in Blaine’s wereldje gaat niets vanzelf. Hij komt erachter dat hij onder het profiel van zijn kamergenoot Cameron aan het chatten is. En Cameron is een sexy go-go danser en natuurlijk verwacht Xander deze kanjer te ontmoeten. Blaine haalt Cameron over om voor hem in te springen tot hij Xander voor zich kan winnen met zijn charme en manier van praten. Als dat maar goed gaat…

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,