Ouderschap & Relatie: onderzoek onder ouders in verwachting

De faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht doet onderzoek naar veranderingen binnen de intieme relatie tussen partners na de geboorte van hun eerste kind.

Waarom dit onderzoek?
Het krijgen van een kind heeft aanzienlijke gevolgen voor partners. Meestal brengt de komst van een baby veel blijdschap met zich mee en het kan het de band tussen ouders versterken. Aan de andere kant ervaren nieuwe ouders vaak meer stress en hebben ze minder tijd voor elkaar. De relatie tussen de ouders is belangrijk omdat deze van grote invloed kan zijn op de ontwikkeling van hun kinderen. Het Ouderschap & Relatie Onderzoek heeft daarom als doel om te kijken waarom het bij sommige koppels beter gaat dan bij anderen.

Zijn jullie in verwachting van jullie eerste kind? Doe mee!
Wat betekent mee doen? Heel simpel: jij en je partner krijgen vier keer (om de 5 maanden) een email met een link naar een online vragenlijst om in te vullen. Aan het eind van het onderzoek loten jullie mee voor verschillende prijzen van tussen de 50 en 250 euro! U kunt uw naam en email invullen in h.terkuile@uu.nl.

Beloning
Er worden meerdere loten getrokken onder de deelnemers die aan het volledige onderzoek mee doen. De prijzen variëren van waarde tussen de €250,00 en minimaal €50,00.

Contact
Drs. Hagar ter Kuile
Email: h.terkuile@uu.nl
Telefoon: 030 – 253 9189

Tags: