Zondagmiddaglezing 'Brokeback Mountain'

zondag 5 februari 2012

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 14.30 uur

Een vertelling door Ben Hartemink naar het beroemde verhaal van Annie Proulx
Brokeback Mountain

Op zondagmiddag 5 februari 2012 vertelt Ben Hartemink het verhaal van Annie Proulx in een mooie Nederlandse vertaling. De geheime liefdesgeschiedenis tussen twee cowboys in het verre westen van Amerika wordt vanuit ´de binnenkamer´ van de mannen indringend tot leven gebracht.

De vertelling heeft een intimiteit die niet tot z´n recht komt in een groot gezelschap. Er zijn 5 februari daarom maximaal 40 plaatsen beschikbaar. De bijeenkomst vindt plaats in de bovenzaal van de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer). Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van COC Deventer zijn de toegangskaarten gratis (wel graag vooraf reserveren).

Wie deze bijzondere bijeenkomst wil bijwonen kan contact opnemen met Henk van Rossum (telefoon: 0575-490065 of via dit email-adres).

Tags: ,