Zondagmiddagfilm: Puccini for Beginners

zondag 19 februari 2012

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 15.00 uur

Roze filmliefhebbers kunnen ook op de derde zondagmiddag terecht. Voorafgaand aan het Zondagmiddagsalon is in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ (Openbare Bibliotheek) een film met een homoseksueel thema te zien en daarna kan men gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 15.00 uur; café geopend vanaf 16.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer; de toegang is gratis.

Puccini for Beginners (VS 2006)
Als Allegra door haar vriendin gedumpt is besluit ze nooit meer iets met een vrouw te beginnen. Op haar werk komt ze een leuke man tegen, waarmee ze een relatie begint. Maar dan komt Grace haar leven binnen wandelen. Grace woonde samen met een man, maar die wilde niet meer met haar verder. Allegra denkt daar echter heel anders over en er ontstaat een dilemma.

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,