Historie van 40 jaar COC in Deventer

Het zal de regelmatige bezoeker van deze website niet zijn ontgaan dat het op 8 maart exact veertig jaar geleden is dat het COC haar activiteiten in Deventer is begonnen. Daar wordt natuurlijk uitgebreid bij stilgestaan tijdens de receptie op 8 maart 2012 (vanaf 17.00 uur) waarbij zowel Charles Felix (voorzitter COC Deventer) als Vera Bergkamp (Landelijk voorzitter COC Nederland) het woord zullen voeren. Omdat volgens een Oud-Chinees spreekwoord een beeld meer zegt dan duizend woorden, kunnen bezoekers ook een overzicht van opmerkelijke posters en affiches bekijken uit 40 jaar COC-historie.

Sommige van deze posters zijn inmiddels al te bewonderen als illustratie bij de historische overzichten die vanaf januari 2012 op deze website wekelijks zijn te volgen. Waren deze eerst geplaatst als nieuwsitem, nu kan men deze vinden via een apart kader op de homepage direct onder de cartoon van de week. Iedere woensdag wordt een nieuw hoofdstuk van de rijke geschiedenis van de N.V.I.H. COC in Deventer onthuld, met volgende week ter gelegenheid van het jubileum een speciale editie.

Naar het historisch Overzicht van 40 jaar COC in Deventer

Tags: