Film & Café: Drei

vrijdag 24 februari 2012

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homoseksueel thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Drei (Duitsland 2010)
Nieuwste film van de maker van o.a. Lola rennt en Das Parfum. Simon en Hanna, begin veertig, hebben al jaren een gelukkige relatie en wonen in een hippe Berlijnse yuppenwijk. Als de moeder van Simon door ziekte overlijdt, wordt hij ineens geconfronteerd met zijn sterfelijkheid en staan alle zekerheden op instorten. Als hij in het zwembad dan ook nog de charmante Adam tegen het lijf loopt, is hij totaal van zijn stuk gebracht. Simon weet echter niet dat Adam een collega is van Hanna en óók niet dat ze een verhouding hebben. Tussen de drie ontstaat aanvankelijk een probleemloze geheime dubbelverhouding – totdat blijkt dat Hanna zwanger is. Sensuele komedie biedt een onbevooroordeelde kijk op seksualiteit en is een stijlvolle oproep om kansen niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.
E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,