IJssel Dykes zegevieren in strijd tegen Zoeffff!

Afgelopen weekend was het weer zover, met negen dames toerden de IJssel Dykes richting Tuk voor het jaarlijkse voetbaltoernooi. Dit nieuwjaarstoernooi, waaraan zes regionale damesteams deelnamen, werd voor de derde keer georganiseerd door het bevriende team Zoeffff uit Zwolle.

Al het oefenen in de afgelopen weken bracht resultaat; maar liefst tweemaal wonnen de dames tijdens het toernooi met 2-0 van Zoeffff. Dat leverde een mooie vijfde plaats op. In totaal speelden de Deventenaren maar liefst zes wedstrijden.

De dames van Zoeffff lieten weten het goed te kunnen merken dat er afgelopen jaar goed door de IJsseldykes was getraind. “We zijn er nog steeds beduusd van dat we twee keer van jullie hebben verloren… Maar misschien mogen we dit seizoen nog een keer revanche nemen bij jullie in Deventer?” aldus de aanvoerster.
Komende maanden zal er daarom vast en zeker een vriendschappelijke derby worden gespeeld.

Tags: ,