Film & Café: Les Amours Imaginaires

vrijdag 27 januari 2012

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homoseksueel thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Les Amours Imaginaires (Canada 2011)
Romantisch drama van Xavier Dolan over twee vrienden die verliefd worden op dezelfde persoon en een denkbeeldige liefde ontwikkelen
Nicholas heeft een goddelijk lichaam, een oogopslag om bij te smelten en een nonchalante krullenkop. Geen wonder dat Marie direct in vuur en vlam staat. Maar ook haar beste vriend Francis is door Cupido’s pijl geraakt. Wie van de twee gaat er met de prijs vandoor? Tegenover elkaar ontkennen ze bij hoog en bij laag dat ze gevoelens koesteren voor Nicholas. Ondertussen saboteren ze in het geniep elkaars kansen. Bij elke gezamenlijke ontmoeting met Nicholas krijgt hun relatie meer weg van een ongezonde driehoeksverhouding. Al snel ontstaat er een stille maar heftige strijd tussen Francis en Marie, die hun jarenlange vriendschap op het spel zet.

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,