Spelcafé op Vrijdag: Triviant-avond

vrijdag 16 december 2011

Café Face It: 21.00 uur

De derde vrijdagavond staat in het teken van het Spel. Iedere maand staat een speciaal spel centraal en deze keer is dat het Vraag-En-Antwoord-Spel ‘Trivial Pursuit’ oftewel Triviant. Per duo kun je deelnemen, dus probeer iemand te kiezen die de hiaten in je kennisveld kan opvullen. Maximaal twaalf duo’s kunnen zich opgeven voor 12 december (lijst in café Face It of via dit emailadres ; geef de namen door van de twee teamleden en bedenk ook een leuke teamnaam. Natuurlijk zijn mensen die alleen willen kijken ook welkom. Teams graag aanwezig om 20.30 uur, want om 21.00 uur willen we beginnen. Spel duurt tot ± 23.00 uur; daarna gezellige naborrel. Café open tot 24.00 uur. Bar blijft iets langer open.

Tags: