Film & Café: From Beginning To End

vrijdag 30 december 2011

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homoseksueel thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

From Beginning To End (Brazilië 2009)
Verboden liefde tussen 2 Braziliaanse broers zie je in deze film “From beginning to end”, dus van jongs af aan volg je de jongens en de ontwikkeling in hun relatie.

Het Portugese Do Começo ao Fim betekent: Van Begin Tot Eind (FROM BEGINNING TO END is de DVD titel van deze film); dit psychologisch drama volgt de verboden homoseksuele liefde tussen de Braziliaanse halfbroers Thomas en Francisco. De jongens zijn van jongs af aan intiem en hecht verbonden met elkaar; naarmate de stiefbroers opgroeien, wordt de wederzijdse liefde meer en meer incestueus homo-erotisch. Hun ouders zijn bezorgd, zoals de filmtrailer laat zien…

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,