Rock It @ Face It met luchtgitaar-battle

zaterdag 29 oktober 2011

Café Face It: 22.00 uur

Zaterdag 29 oktober organiseert het Feestteam een party met het thema ‘Rock It @ Face It’. Lekker stevige rockmuziek, waarbij echte liefhebbers zich kunnen uitleven in een wedstrijd ‘Luchtgitaar’. Neem je eigen favoriet mee of ga los op een nummer van de DJ; degene die het best een luchtgitaarconcert geeft wint een mooie award. De laatste zaterdag van iedere maand wordt georganiseerd door het Feestteam en richt zich vooral op een jonge doelgroep. De DJ zorgt voor lekker vrolijke muziek zodat je wel moet swingen op de dansvloer boven. Beneden in de loungekelder kun je wat intiemer genieten van elkaar of je sigaretje. Vanaf 22.00 uur kun je naar binnen en de entree is gratis. Happy Hour van 22.00 tot 23.00 uur.

Tags: ,