Film & Café: Elena Undone

vrijdag 7 oktober 2011

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Elena Undone (VS 2010)
Elena, getrouwd met een conservatieve geestelijke en moeder van een zoontje, voelt zich ongelukkig in haar huwelijk. Haar man wil dolgraag nog een kind, maar Elena niet. Als ze een relatie-therapeut bezoekt, ontmoet ze Peyton, een scuccesvol schrijfster die de dood van haar moeder probeert te verwerken.
Gelijk springt een vonk over tussen de 2 vrouwen. Peyton vraagt haar foto’s bij te dragen voor een komend project, en zo ziet het tweetal elkaar meer en meer: Elena kan zich een leven zonder Peyton nu niet meer voorstellen. Hoewel ze überhaupt nooit overwogen heeft een vrouw te zoenen, wil diep van binnen niets liever dan dat!

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,