Film & Café: Children of God

vrijdag 28 oktober 2011

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homoseksueel thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Children of God (Bahama’s 2009)
Jonge kunstenaar Johnny gaat naar de Bahama’s om inspiratie op te doen; daar ontmoet hij Romeo, een aantrekkelijke donkere muzikant. Hoewel Romeo verloofd is, is er duidelijk aantrekkingskracht tussen de 2 mannen.
De sexy macho Romeo heeft wel eerder met mannen geëxperimenteerd, maar de gevoelige Johnny is niet zomaar een vakantieliefde.

Zo begint de charmante Romeo zijn affaire met de blanke kunstenaar Johnny, maar ze moeten op de Bahamas hun relatie geheim houden, want er wordt een agressieve, gewelddadige anti homo campagne gevoerd door christelijke kerkleiders. Johnny is al vaker uitgescholden en in elkaar geslagen; is hij nog veilig op deze o zo paradijselijke eilanden van blauwe zee, witte stranden en wuivende palmen als de zwarte Romeo hem uit angst zou laten vallen?

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn binnenkort in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,