Face It-Live café met 'In Alle Staten'

vrijdag 21 oktober 2011

Café Face It: 21.00 uur

Vrijdag 21 oktober is het weer Deventer Muziek Totaal, dus overal Live muziek in de Deventer binnenstad. In COC-café Face It treedt de band ‘In Alle Staten’ op. Het café is open vanaf 21.00 uur en de toegang is gratis; bovenbar en rookkelder open tot 01.00 uur. Hou je van live-muziek, dan moet je In Alle Staten een keer hebben gezien! In Alle Staten brengt de hits van Bløf, Van Dik Hout en De Dijk en laat je helemaal los gaan op de dansvloer met herkenbare ska van Doe Maar en ‘all’timers van wijlen James Brown en Amy Winehouse. Ook rocken ze je gek met Anouk, Kane en Gavin DeGraw. Dat alles én meer in een stevige live show. Meer informatie over de band is te vinden op de website van In Alle Staten.
Beneden in de loungekelder kun je wat intiemer genieten van elkaar of je sigaretje.

Tags: