Film & Café: Wild Side

vrijdag 26 augustus 2011

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homoseksueel thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer, Antiquariaat Jos Wijnhoven en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Wild Side (Frankrijk 2003)
Sylvie, een 32-jarige transseksuele prostituee leeft samen met de Noord-Afrikaan, Djamel die ook zijn kost verdient in de prostitutie. Op een avond ontmoet zij Mikhail, een Russische immigrant zonder verblijfsvergunning. Zij kan en wil niet kiezen tussen de twee mannen en het drietal beslist om als trio verder te gaan. Wanneer Sylvie verneemt dat haar moeder ernstig ziek is, laten ze alledrie hun hectisch leven in Parijs achter zich en vertrekken naar het kleine mijnwerkersstadje waar Sylvie’s moeder woont. De tederheid waarmee ze elkaar en Sylvie’s moeder behandelen, staat in fel in contrast met de flash-backs van hun Parijse leven. Drie eenzame mensen ontmoeten elkaar en ondanks hun chaotisch leven, vinden ze steun in elkaars armen.

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Bij zowel Antiquariaat Jos Wijnhoven (nieuwe DVD’s & oude boeken; Golstraat 9 in Deventer) als bij de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn veel meer films te verkrijgen met een homoseksueel of lesbisch thema.

Tags: