Wandelen met de IJssel Dykes

donderdag 28 juli 2011

Standbeeld President Steyn bij Stationsplein: 19.30 uur

Op donderdag 28 juli wordt door de IJssel Dykes een sportieve wandeling georganiseerd. Aanvangstijd en verzamelpunt zijn vastgesteld, namelijk om 19.30 uur bij het standbeeld van president Steyn nabij het Vogeleiland aan het Stationsplein te Deventer. Om hun naam eer aan te doen zal de route vervolgens langs de IJssel lopen om uiteindelijk in café Face It te belanden en gezellig na te kletsen. In de zomermaanden spelen de sportieve activiteiten van de IJssel Dykes zich niet af in de vertrouwde Gymzaal, maar buiten op diverse locaties (wel altijd zelfde aanvangstijd en verzamelpunt als vanavond).

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer: een sportieve groep vrouwen die staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training. Kom je meetrainen? Graag even aanmelden via het e-mail-adres van de IJssel Dykes.

Tags: , ,